Posted in Uncategorized

PROGRAM HARI USAHAWAN SK SERI INTAN | SABTU |27 JULAI 2019

Semua murid, ibu bapa penjaga dan masyarakat sekitar sekolah dijemput hadir ke program tersebut untuk memeriahkan lagi suasana. Pelbagai jualan, aktiviti dan pertandingan akan diadakan.

Selanjutnya ...
Posted in Pentaksiran

PEPERIKSAAN PERCUBAAN UPSR 2019

Diucapkan selamat maju jaya kepada semua calon UPSR SK Seri Intan 2019 seramai 121 orang. Semoga kalian diberi kemudahan untuk menjawab soalan dan memperoleh kejayaan yang cemerlang. Para guru senantiasa melakukan yang terbaik dan mendoakan kejayaan semua. 🙂

Selanjutnya ...
Posted in Admin

SELAMAT DATANG

Ahlan Wa Sahlan dan Selamat Datang ke Laman Rasmi SK Seri Intan, Kluang. Laman ini masih dalam penambahbaikan. Sebarang pertanyaan atau maklum balas boleh terus hadir ke pejabat ataupun hubungi talian 07-7727908. Harap Maklum.

Selanjutnya ...
Posted in Pentaksiran

PENGISIAN DATA PENTAKSIRAN BILIK DARJAH (PBD) 2019

Data Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) boleh diisi bermula Mei 2019. Sila lengkapkan maklumat seperti nama guru mata pelajaran, kelas, nama murid dan sebagainya sebelum mula mengisi data. Dilampirkan juga MANUAL untuk mengisi data berkenaan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus kepada Unit Pentaksiran SK Seri Intan. Berikut adalah manual pengisian data PBD :

Selanjutnya ...