Posted in Uncategorized

PELAPORAN INTERVENSI (OPR1)

Berikut adalah Borang Pelaporan Intervensi (OPR1) yang perlu diisi oleh setiap panitia. Borang ini menggunakan Aplikasi Google Docs secara online untuk pengisian maklumat. Klik DI SINI atau gambar berikut untuk pautan borang. TIDAK PERLU MUAT TURUN BORANG untuk isi maklumat. Harap maklum

Selanjutnya ... PELAPORAN INTERVENSI (OPR1)
Posted in Uncategorized

SELAMAT DATANG DAN KEMBALI KE SEKOLAH

Selamat Datang dan Selamat Kembali ke sekolah untuk meneruskan sesi pembelajaran bagi tahun 2020. Semoga semua warga SK Seri Intan di beri kemudahan untuk mendalami ilmu pengetahuan dan memperoleh kejayaan yang cemerlang.

Selanjutnya ... SELAMAT DATANG DAN KEMBALI KE SEKOLAH
Posted in Uncategorized

PROGRAM HARI USAHAWAN SK SERI INTAN | SABTU |27 JULAI 2019

Semua murid, ibu bapa penjaga dan masyarakat sekitar sekolah dijemput hadir ke program tersebut untuk memeriahkan lagi suasana. Pelbagai jualan, aktiviti dan pertandingan akan diadakan.

Selanjutnya ... PROGRAM HARI USAHAWAN SK SERI INTAN | SABTU |27 JULAI 2019
Posted in Pentaksiran

PEPERIKSAAN PERCUBAAN UPSR 2019

Diucapkan selamat maju jaya kepada semua calon UPSR SK Seri Intan 2019 seramai 121 orang. Semoga kalian diberi kemudahan untuk menjawab soalan dan memperoleh kejayaan yang cemerlang. Para guru senantiasa melakukan yang terbaik dan mendoakan kejayaan semua. 🙂

Selanjutnya ... PEPERIKSAAN PERCUBAAN UPSR 2019
Posted in Admin

SELAMAT DATANG

Ahlan Wa Sahlan dan Selamat Datang ke Laman Rasmi SK Seri Intan, Kluang. Laman ini masih dalam penambahbaikan. Sebarang pertanyaan atau maklum balas boleh terus hadir ke pejabat ataupun hubungi talian 07-7727908. Harap Maklum.

Selanjutnya ... SELAMAT DATANG
Posted in Pentaksiran

PENGISIAN DATA PENTAKSIRAN BILIK DARJAH (PBD) 2019

Data Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) boleh diisi bermula Mei 2019. Sila lengkapkan maklumat seperti nama guru mata pelajaran, kelas, nama murid dan sebagainya sebelum mula mengisi data. Dilampirkan juga MANUAL untuk mengisi data berkenaan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus kepada Unit Pentaksiran SK Seri Intan. Berikut adalah manual pengisian data PBD :

Selanjutnya ... PENGISIAN DATA PENTAKSIRAN BILIK DARJAH (PBD) 2019